dissabte, 27 d’octubre del 2012

Panallets de pastanaga i coco


"És el temps de torrar castanyes, la castanyera, la castanyera!", diu la cançó. I també és temps de panellets. I un any mes, em lleparé els dits amb tots els panellets que fa la família. I ja tocava que m'animés i comencés a fer-ne algun. I de moment, per començar, aquest matí m'he animat a fer un dels panellets que durant anys ha estat un dels meus preferits: els panellets de pastanaga! Aprofitant que teníem uns amics a dinar, ens han servit per acompanyar el cafè. Us animeu a fer-los?



QUÈ necessites?  (per a uns 40 panallets)

1/2 Kg de pastanaga (crua)
250 gr de sucre glaç (al teu gust, cal tastar-ho)
200 gr de coco ratllat (al teu gust, cal tastar-ho)
Bases de paper (flamets)

COM es fa?

1. Pelar les pastanagues i tallar-les a trossets petits.
2. Coure les pastanagues i un cop cuites, s'han d'escórrer. Amb el turmix, fer un puré.
3. Barrejar-hi tot el sucre glaç que faci falta. Cal tastar fins que ens agradi el gust que té.
4. Afegir-hi el coco ratllat. Igual que amb el sucre, també afegir-ne al gust del consumidor.
5. Un cop tenim la pasta apunt, ja es poden començar a fer les boles i arrebossar-la amb coco.
6. Perquè quedi millor presentat, es posen els panellets a dins de la base de paper.


BON PROFIT !

2 comentaris:

Deixa el teu comentari: